Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ecetek, olajok

Az ecet az étel ízesítésén túl egészségre gyakorolt jótékony hatásairól is ismert. A benne található ecetsav lassítja a gyomor ürülését, így később leszünk újra éhesek, támogatja a fogyókúrát, valamint növeli az izmok glükózfelvételét, tehát a vércukor szabályozásban is szerepet játszik.

Az olajok használata elengedhetetlen a főzés során. De nem mindegy, hogy milyet választunk. A kókuszolaj rendkívül stabil, ezért jól bírja a hőkezelést, sütésnél főzésnél ajánlott. Ketogén diétában a benne található közepes szénláncú zsírsavak elősegítik a ketontestek gyorsabb képződését. Azonban nem csak ételek készítéséhez használhatunk olajat, hanem kozmetikai célokra is.

Termék szűrés

Ár
-
Rendezés: